09 april 2022

Så lever de rika Marxisterna

 Enligt en rapport från New York Magazine ska tre Black Lives Matter-ledare, Patrisse Cullors, Alicia Garza och Melina Abdullah ha köpt en stor herrgård och betalat för den med 6 miljoner dollar som donerats till aktivistgruppen.  
Man hoppades att det skulle hållas hemligt, trots att de tre medlemmarna enligt uppgift filmade en serie YouTube-videor där de åt och drack utanför gården förra våren.

Huset köptes enligt uppgift i oktober 2020 med pengar som hade donerats till Black Lives Matter Global Network Foundation,  två veckor efter att Black Lives Matter fått 66,5 miljoner dollar från en sponsor.

 Patrisse Cullors beskriver sig själv som en "utbildad marxist". Som grundare av BLM har hon spelat en nyckelroll i att förstöra landet, driva upp brottsligheten genom att agitera mot polisen, orsaka skadegörelse för miljarder dollar och förstört otaliga liv. Det har gått bra för Patrisse.

Huset är i Topanga, inte långt från glamorösa Malibu och befolkningen i Topanga är 1,4 % svart, vilket får en att undra över hennes "överhöghets"-retorik. 

Black Lives Matter är en bluff. Organisationen byggdes på en lögn. Och som de flesta lögner "låter Democrats ingen kris gå till spillo".

 Här är Armstrongs syn på saken

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.