03 april 2022

Tennisvärlden är Chockad

 ...mängder av spelare hoppade av Miami Open.


 Tennisfans är upprörda och oroade efter att ett aldrig tidigare skådat antal spelare drog sig ur Miami Open den här veckan. Totalt 15 spelare kunde inte tävla, inklusive de manliga och kvinnliga favoriterna Paula Badosa och Jannik Sinner.  
Badosa, som snart är nummer tre i världen, mådde dåligt under sin match mot Jessica Pegula och lämnade banan i tårar.
Det italienska fenomenet Jannik Sinner tvingades också dra sig ur pga. av smärtor i foten.

 Fansen reagerade med chock: "Vad är det som händer händer?"

Ingen visar på det uppenbara!

     Alla spelare måste vara "fullständigt vaccinerade" för att få tävla. De flesta stora sporter har under senaste tiden drabbats av "oförklarliga" medicinska tillstånd som dyker upp hos unga och i övrigt friska idrottare.

Det är uppenbart att det är Sprutan.  Det finns ingen annan logisk förklaring, särskilt när vi ser hur till och med CDC och andra regeringsorgan har erkänt att Covid-"vaccinerna" orsakar ökningar av hjärtproblem för unga människor, inklusive myokardit, perikardit och hjärtattacker.

Det är så mycket propaganda inriktad på att dölja sanningen om dessa injektioner. Media är lika investerade och möjligen ännu mer delaktiga i att sprida lögnerna.

Dessa injektioner är farliga. Idrottare över hela världen drabbas av "oförklarliga" medicinska tillstånd.   Vanligt folk  upplever fruktansvärda biverkningar.  Tio, kanske hundratusentals människor dör av dem.  Hela tiden låtsas politiker och företagsmedia att det "inte finns något att se här."

Är allt detta en del av The Great Reset-agendan? Handlar allt om kontroll? Avfolkning? Svaret på alla tre frågorna är troligtvis, "Ja."  

Lyssna till "Läkaruppropet och Vi Tillsammans om biverkningar kring Covid-18 vaccin."

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hr. Schwab erbjöd ingen ÅNGERVECKA?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.