10 april 2022

Var är alla Piloter?

 Om ni planerar att turista i USA sommar är detta bra att veta.
 
American Airlines har nu blivit ett bussbolag.  De konkurrerar med "Big Dog" (Greyhound) och om ni sett filmen Midnight Cowboy, vet ni ju hur fantastisk den upplevelsen är.

Frågan är:  Vart tog alla piloterna vägen? Och varför kallas det bränslebrist när vi alla vet att det egentligen beror på bränslekostnader?

När bensinpriserna fortsätter att stiga under högsäsongen för bilkörning (och flygsäsongen), kommer vi att se ändringar inom många områden ....som detta att flygbolag erbjuder bussresor i stället för anslutningsflyg.

American Airlines, "expanderar" sitt nätverk in och ut ur Philadelphia med en ny buss-service mellan två andra flygplatser i regionen.  Från och med juni kommer företaget att börja erbjuda bussar som anslutningsflyg till och från Philadelphia International Airport med både Lehigh Valley International Airport och Atlantic City International Airport.
Flygbolaget säger att den kommande busstrafiken kommer att vara ett "enklare sätt" för passagerare att resa mellan flygplatserna, vilket naturligtvis är propaganda. I verkligheten drivs flygbolagets "expansion" till busstrafik av pilotbrist och högre bränslepriser,  vilket tvingar flygbolag som American att hitta mer kostnadseffektiva alternativ för passagerare.

Blir nästa steg att American erbjuder sina transatlantiska passagerare det mycket bekvämare alternativet att gå ombord en fiskebåt, för att anlända i New York två veckor senare?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.