13 april 2022

Vilken överraskning!

 
Skytten i tunnelbanan är en Trump-hatare och Vänsterist

Polisen har identifierat Frank R. James, 62, från Philadelphia som den person som är misstänkt och efterlyst i samband med en masskjutning på New Yorks tunnelbana. Enligt rapporter är han en vänsterorienterad, rasistisk, Trump-hatare.  
 
Heavy.com, en fakta-webbplats, visar en Facebook-sida som påstås tillhöra den misstänkte och som innehåller ett flertal inlägg som talar om att skjuta människor och uttrycker andra extrema åsikter, inklusive "svart nationalism".

Andy Ngo, redaktör för The Post Millennial, twittrade ut klipp från Facebook-kontot som visade inlägg som främjade Black Liberation Army, Black Lives Matter, ett foto av mannen som mördade fem poliser i Dallas 2016, en foto som uppmanar att "döda alla vita", inlägg som citerar den kommunistiske kubanske diktatorn Fidel Castro, inlägg som uttrycker stöd för att skjuta människor och inlägg som demoniserar den förre presidenten Donald Trump.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.