27 maj 2022

18 Flygbolag, FAA och DOT kommer att stämmas för Vaccintvång

 


 Advokatfirman John Pierce Law har lämnat in en stämningsansökan mot Atlas Air, på uppdrag av US Freedom Flyers (USFF) och Atlas-anställda, och planerar att stämma alla större flygbolag, 18 totalt, plus Federal Aviation Administration (FAA) och Department of Transportation (DOT).

 De  hävdar att vaccinmandaten, som dessa myndigheter påtvingat sina anställda, har kränkt deras konstitutionella, religiösa och medicinska rättigheter.

"I grunden handlar det här fallet om huruvida amerikaner ska åläggas att välja mellan att kunna försörja sig eller att tvingas acceptera en experimentell, farlig medicinsk behandling", står det i stämningsansökan.

Målsägarna är till största delen ovaccinerade piloter, flygvärdinnor och annan Atlas-personal.

"Det handlar också om säkerheten för den amerikanska flygindustrin. Ska piloter – (som enligt federala regler har krav på sig som gör att de är bland de friskaste arbetarna i USA ) – som har tagit ett experimentellt "vaccin" som nu har visat sig ha potentiellt dödliga, långsiktiga biverkningar, tillåtas flyga stora flygplan i våra skyar? Medan de som klokt nog har avstått från ett sådant "vaccin" avskedas från sina jobb?”

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är på tiden att vansinnet avslöjas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.