25 maj 2022

Beto O’Rourke är en SOB

 Beto O’Rourke avbröt en presskonferens där Texas guvernör Greg Abbott och borgmästaren i Uvalde deltog och där de adresserade den fruktansvärda skjutningen i skolan, som ledde till att 21 människor dog, inklusive 19 barn. 

 "Du gör ingenting," sa O'Rourke, bara några meter från Abbott. "Du sa att det här inte var förutsägbart, det här var helt förutsägbart och du väljer att inte göra någonting." 

 Man kan höra Uvaldes borgmästare Don McLaughlin skrika åt O’Rourke "Sir du är ohövlig. Var vänlig lämna detta rum. ” Sedan kallade han honom en 'sjuk jävel'. 

 

 

Beto O’Rourke skäms inte att utnyttja denna tragiska händelse för att framhålla sig själv politiskt. 

 Under en av sina utflykter från sin källare under kampanjen 2020 lovade Biden att göra Beto O'Rourke till sin tsar för konfiskering av vapen, för att göra den amerikanska befolkningen försvarslös, genom att avväpna den. 

Kanske var detta skamliga reklamjippo menat som en påminnelse om att O’Rourke är rätt person för jobbet, om hans strävan efter att bli guvernör misslyckas.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.