03 maj 2022

Biden kallar Abort en Fundamental Rättighet

 Det kommer att bli många heta diskussioner nu när det offentliggjorts att Supreme Court kanske kommer att upphäva Roe v. Wade-lagen. 

Så här uttalade sig Biden : "Jag tror att en kvinnas rätt att välja är fundamental. Roe har varit landets lag i nästan femtio år, och grundläggande rättvisa och stabiliteten i vår lag kräver att den inte upphävs" 

"Det är att gå alldeles för långt för Supreme Court att inte låta någon välja att abortera ett barn" 

 Elizabeth Warren går fullständigt över bord.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan det Amerikanska folket tillåta ”Demokraterna” att
skymfa LIV och uppmuntra DÖD?

Berit sa...


Det är inte bara amerikanska folket som tillåter abort.

Enligt gällande svensk abortlagstiftning råder fri abort fram till och med den 18:e graviditetsveckan, oavsett anledning.

Anonym sa...

@ Berit,
problemet med abort är att man BERÖVAR någon livet, precis som när man dödar en nu levande människa. Detta vill abortförespråkarna inte kännas vid utan ser endast till vad kvinnan har RÄTT att göra med sin egen kropp. Men den lilla människan är inte deras egen kropp utan en alldeles egen individ. Så när man gör abort så gör man ingenting med sin egen kropp utan med någon annans kropp. Skillnaden är att man vid en abort berövar människan HELA livet medan man vid ett mord berövar människan återstoden av hans/hennes liv. Och denna återstod kan vara kort men handlingen rubriceras ändå som något kriminellt och har svåra straffpåföljder. Jag tror att mycket vore vunnet om man började betrakta ett foster som en gåva från Gud. Vill man ta emot denna gåva eller vill man bara rafsa ut och slänga bort? För övrigt tycker jag att Elisabeth Warren är en uppblåst nolla.
/SB

Berit sa...

Det är väldigt oroande med människor som inte kan kontrollera sitt fysiska, mentala eller känslomässiga tillstånd. Att uttrycka ilska för att regler och restriktioner för mord på spädbarn skulle kunna återföras till staterna, speglar en verklig instabilitet.

Anonym sa...

Jag hör aldrig någon försvarar mannens rätt. Varför inte det?
Och män, varför står ni aldrig upp för eran rätt?

Anonym sa...

Var är männen?
Dear European Men: You Are Pathetic Pussies - Iben Thranholm (Video)
https://russia-insider.com/en/dear-european-men-you-are-pathetic-pussies-iben-thranholm-video/ri12471

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.