16 maj 2022

Clinton, Epstein och ett Mystiskt Dödsfall

 


 översättning från Martin Armstrongs artikel

 En påminnelse: Jeffrey Epstein tog inte livet av sig.  Media slutade bevaka Ghislaine Maxwells rättegång men hon lever fortfarande och det gör hennes hemligheter också. Hon sitter i fängelse för sexhandel, men inte en förövare har identifierats eller ställts inför rätta. Media missade att nämna att hon nyligen gick med på att avslöja namnen på den påstådda sexringens medlemmar i utbyte mot ett reducerat straff. Om hon skulle avslöja namn på högprofilerade kunder, som politiker, skulle det bara hjälpa hennes sak.

Epstein utövade sannolikt utpressade av högprofilerade individer genom att använda minderåriga flickor som bete. Bill Clinton var en av dessa individer, påstås det, och mannen som länkade Clinton till Epstein dog nyligen under mystiska omständigheter.  Clintons fd. specialrådgivare Mark Middleton gick bort vid 59 års ålder i en "plötslig" död, enligt hans familj. 1994 bad Clintonkampanjen Middleton att be om pengar från Les Wexner, och den som förvaltade pengarna var ingen mindre än Jeffrey Epstein.

Bill har varit kopplad till Epstein sedan dess och påstås ha gett honom tillträde till White House flera gånger.  Middleton är den ursprungliga länken mellan Clinton och Epstein och flög till och med på Lolita Express. Familjen Clinton gjorde sig först av med Middleton, politiskt, 1995  efter att de anklagade honom för att ha missbrukat "kontakter för att imponera på affärskunder" och han "stängdes av från administrationen utan godkännande från ledande befattningshavare" och man inledde en förundersökning mot honom året därpå.

Middleton lämnade politiken helt och hållet och levde ett liv utanför rampljuset. Ändå fanns kopplingen kvar. Så snart Maxwell sa att hon skulle avslöja sin "lista av kunder" gick Middleton plötsligt bort. Tillfällighet?
 Vilka namn kommer Maxwell att avslöja och kommer media att täcka historien?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.