10 maj 2022

Covid vaccin är 40 gånger dödligare än man tror

 En ny studie från Tyskland visar att antalet personer som lider av allvarliga komplikationer efter att ha fått Covid-"vaccinet" är 40 gånger högre än tidigare känt. 

 Trots dessa chockerande nya avslöjanden skröt den självutnämnda "pandemiexperten" Bill Gates stolt, och felaktigt på France 2 TV,  att de som dör av Covid i själva verket är de ovaccinerade. 

När den franska nyhetskommentatorn frågade miljardären, "vad säger du till människor som tvivlar på Covid-vaccinet?" svarade  Gates:"Om du tittar på dem som dör, är det människorna som inte är vaccinerade. Det är ett mirakel som har förhindrat miljontals dödsfall”:

 

Den tyska studien visar: Antalet personer som lider av allvarliga komplikationer efter att ha tagit covid-vaccinet är 40 gånger högre än tidigare känt. Charité i Berlin genomför en studie om biverkningar av coronavaccinationer. 

Professor Harald Matthes leder forskningen och efterlyser fler deltagare. Studien omfattar 40,000 vaccinerade personer och har pågått under ett år. 

Länk

 

 

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Om Gates lyckas med att vaccinera 100% av befolkningen så dör naturligtvis alla med eller av giftet utom de som fått koksaltlösning i sin spruta. Och vilka är de?

Berit sa...


World Economic Forum (WEF) lovar en framtid där "vi inte kommer att äga någonting och vi kommer att vara lyckliga". Det är en gammal kommunistisk dröm. Ledaren för WEF, Klaus Schwab, ger detta löfte, gömt bakom hans numera välbekanta termer - "Den stora återställningen", och "den Fjärde Industriella Revolutionen". Men det är långt ifrån kapitalismen och det är inte revolutionärt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.