11 maj 2022

Den Inflation han själv Skapat

 

Det är svårt att tro att ens Biden tror på det nonsens han läste från detta förberedda tal. Varje ekonomipolitik som Biden-administrationen har skapat har orsakat massiv inflation, speciellt vad gäller energipolitiken "Green New Deal".

Det nationella genomsnittliga priset per gallon bensin var 2,33 USD i januari 2021, enligt U.S. Energy Information Administration (EIA). Det har gått upp nästan 84 % jämfört med det nuvarande nationella genomsnittspriset på 4,28 USD per gallon. Kostnader för petroleum och raffinerad bensin är inbäddade i varje aspekt av produktionsekonomin. Dessutom har Bidens restriktioner, och senare regler för naturgas och kol fått de totala energikostnaderna att skjuta i höjden. De är viktiga hörnstenar i ekonomisk inflation. 

Under ett löjligt tal i går (utdrag nedan), hävdar Biden att det bara finns två källor till inflation: (1) pandemin (covid-19); och (2) Rysslands invasion av Ukraina. 

Vad han säger här är målmedvetna lögner. 

1 Kommentarer:

Anonym sa...

För Biden och hans socialistiska destruktörer existerar inga EKONOMISKA lagar. Bara rasera och ödelägga så mycket som möjligt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.