29 maj 2022

Den Värdelösa Klassen

 

Det här är vad Schwab, WEF och WHO anser om oss. 

 

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Föraktet för medmänniskor blir till slut förödande!

Anonym sa...

@ Berit,
det är intressant att tänka på hur han definierar "värdelös". Värdelös för den härskande eliten eftersom Harari inbillar sig att robotar kan ersätta människor när det gäller att åstadkomma "bytesvärden". Det kan de inte, även om robotarna kan åstakomma bruksvärden. Men det verkar han inte förstå. Harari är historiker men ger sig in på områden han inte alls begriper, genetik och ekonomi. När det gäller det genetiska materialet (= det totala DNA:t) så utgör "generna bara 1,5%. Resten trodde man länge var "skräp-DNA, icke fungerande rester från en evolution. Men har nu funnit ut att 30 % av detta är s.k. "regulatorgener". Funktionen hos 70% är fortfarande helt okänt. Att då tro att de här nollorna skall kunna förbättra mänskligheten genom genmodifikation är löjeväckande. Det är upplagt för enorma misstag, tyvärr.
Det finns en klass av människor som faktiskt är värdelösa eller negativa för mänskligheten - och det är den klass som Harari tillhör. De människor som tillhör denna klass har stulit allt de påstår att de äger och bidrar inte på något sätt till mänskligheten.
Vad som komme att hända i en framtid är att dessa värdelösa människor (=Hararis, Soros-es, Rotschilds, Rockefellers etc.) kommer att försvinna från jordens yta, därför att mänskligheten inte längre kommer att ha råd med dessa parasiter, som dessutom bara uträttar ondska. Det är det som ligger i begreppet: "The End of Times", som förutspåtts i flera tusen år. Robotarna kommer inte att ersätta människorna eftersom det mänskliga livets essens inte är att producera värden för en härskande klass. Livet för varje individ har ett värde i sig för denna individ och för alla andra människor omkring dem, liksom den enskilda människans liv har ett värde inför Gud. Vad som däremot inte har ett värde i sig, varken för mänskligheten eller Gud, är den kontinuerliga stöld från och förnedring av mänskligheten, som den härskande eliten ägnat sig åt i millennier. Därför kommer denna klass, "den värdelösa klassen", att försvinna inom en inte alltför lång framtid.
SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.