06 maj 2022

Domare hotas av Aktivister

 


 Democrat-aktivister har offentliggjort namn och adresser till de konservativa domarna i Supreme Court i ett försök att organisera våld mot dem.  Ett högt stängsel har installerats runt domstolsbyggnaden för att stoppa alla våldsamma ansträngningar från aktivister, och domarna har fått personliga livvakter.
 

(Daily Mail) – En aktivistgrupp som heter "Ruth Sent Us" (Ruth Bader Ginsburg) har publicerat adresserna till domarna Samuel Alito, Clarence Thomas, Neil Gorsuch, Brett Kavanaugh, Amy Coney Barrett och överdomaren John Roberts och planerar en "walk-by" av deras hem nästa onsdag den 11 maj.

"Vår 6-3 extremistiska Supreme Court utfärdar rutinmässigt domar som skadar kvinnor, rasminoriteter, HBTQ+ och invandrarrättigheter", står det på gruppens hemsida. "Vi måste resa oss för att tvinga fram ansvar genom att använda en mångfald av åtgärder." 

 Vid alla tidigare tillfällen har denne president och hans radikala administration ställt sig på samma sida som Occupy Wall Street, Black Lives Matter, Antifa och andra våldsamma grupper.
 White House har vägrat att uttala sig mot skrämselförsöket och fördömer inte våld och hot.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Heder i kroppen existerar inte. John SCOTUS Roberts bör avgå. Finns det någon förutom Obama som ödelagt USA så i grunden som han?

Berit sa...

Det har visat sig att domare utsedda av en konservativ president röstar helt emot vad man förväntade sig av dem.

Trump tillsatte Neil Gorsuch, Brett Kavanaugh and Amy Coney Barrett - de flesta sedan Ronald Reagan (4 stycken)
George W. Bush är den som stoppade in Samuel Alito och John Roberts och Sonia Sotomayor och Elina Sagan kom från Obama.

Anonym sa...

John Roberts blev tvungen att ”svära in” Obama minst tre gånger trots att han visste att O var en bedragare.
Kusligt!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.