27 maj 2022

Ekonomiskt Forum för Psykopater

 
 Davos World Economic Forum (WEF) är en mötesplats för regeringar, globala företag och internationella entreprenörer. WEF, som grundades 1971 av ingenjören och ekonomen Klaus Schwab, ser det som sitt uppdrag att "forma globala, regionala industriagendor" och "förbättra världen". Enligt dess webbplats är "moralisk och intellektuell integritet kärnan i allt de gör."

 WEF var tillsammans med Gates Foundation, en sponsor av  "Event 201", vilket var simulering av en  virus-pandemi, som hölls i New York City den 18 oktober 2019 – samma dag som invigningen av Wuhan Military World Games. Många ser det som "ground zero" av den globala pandemin. Kina har självt hävdat att amerikanska militära idrottare kan ha fört viruset till Wuhan.

WEF har också varit en ledande förespråkare för digitala identitetssystem och i juli 2019 startade de ett projekt för att "forma framtiden med biometriskt aktiverade digital identitetshanteringar för resande".  Med andra ord ett vaccine-pass.

Sedan 1993 har WEF drivit ett program som heter "Global Leaders for Tomorrow".  2004 döptes det om till "Young Global Leaders". Detta program syftar till att identifiera, välja ut och främja framtida globala ledare inom både näringsliv och politik. Faktum är att en hel del "unga globala ledare" senare har lyckats bli presidenter, premiärministrar eller VD:ar . 

Davos World Economic Forum har verkligen varit involverat i den strategiska hanteringen av coronavirus-pandemin, med stor tonvikt på att använda pandemin som en katalysator för digital transformation och införandet av globala digitala identitetssystem.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju bara att konstatera att, det socialistiska VÅLDSMONOPOLET som blivit lovat befolkningnen, överhuvudtaget inte fungerar. Socialisterna använder det UTEBLIVNA, FRÅNVARNDE VÅLDSMONOPOLET för att TILLÅTA andra likasinnade utföra och skrämma befolkningen med största möjliga verkan.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.