31 maj 2022

Funderingar kring synen på barn

 


Vi har tillbringat de senaste 2 åren styrda av COVID, och har gett upp våra friheter för vad man kallat , "för samhällets bästa" och det har påverkat vår attityd i många situationer.

Lärare har skyddats från ett virus som människor överlever till 99 %+ och det på bekostnad av barns pedagogiska, psykologiska, sociala och fysiska kondition.  

Barn, som har nästan 0 % chans att dö av viruset,  har utsatts för onödiga experimentella vacciner.  Friska barn har tvingats täcka ansiktet med masker i timmar varje dag,  trots att vetenskapen visar att det är onödigt och ineffektivt.  

I 2 år har vuxna varit villiga att offra sina barns välbefinnande för att ge trygghet åt vuxna, när vuxna för inte så länge sedan skulle ge upp allt för trygghet för sina barn istället.  Var det vad som påverkade det som hände i Uvalde?

         Utöver denna tragiska verklighet om vårt nuvarande samhälle, där vuxna inte längre är villiga att offra för barnens bästa, kan man undra hur mycket av det underliga agerandet från polisens sida påverkades av två års samlade ansträngningar för att förtala polisen.
Var dessa poliser tveksamma att utsätta sig själva för fara och riskera att bli kallade rasister när allmänheten skulle få veta att de sköt en person med brun hud?

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Behövs inga indoktrinerings läger modell Nord Korea längre. Den socialistiska pressen har lyckats förvirida huvuden på människor över förväntan.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.