18 maj 2022

Kommer en Beväpnad Fågelinfluensa att bli nästa Pandemi?

 Via Mercola 

 När nyheterna om covid-pandemin avvecklas runt om i världen, är det dags att skrämma oss med en annan pandemi, den sk. fågelinfluensan (H5N1). I en intervju den 30 mars 2022, sade fd. direktören för U.S. Centers for Disease Control and Prevention, Dr. Robert Redfield: 

"Jag tror att den stora pandemin fortfarande ligger framför oss, och det kommer att bli en fågelinfluensa-pandemi för människor. Den kommer att ha en hög dödlighet , mellan 10 till 50 %. Det kommer att bli problem."

 I början av april 2022 rapporterades det om en fågelinfluensa som drabbade kycklingar och kalkoner i USA och orsakade att miljoner av dessa djur måste slaktas. Historiskt sett har dock fågelinfluensan aldrig utgjort ett hot mot mänskligheten — det vill säga tills forskare började experimentera och skapade en hybrid som kan drabba människor. 

Bill Gates och Dr. Anthony Fauci har under många år finansierat forskning för att utveckla en patogen för fågelinfluensa som kan infektera människor. En del av den forskningen har utförts i Pentagon-finansierade biolaboratorier i Ukraina. 

Gates finansierade forskning av Dr. Yoshihiro Kawaoka, där fågelinfluensaviruset blandades med H1N1 (svininfluensa) från 2009, vilket skapade en luftburen hybrid som fullständigt kan motstå det mänskliga immunförsvaret och effektivt göra människor försvarslösa mot det. USA och andra länder har redan börjat lagra H5N1-vaccin, och H5N1-vaccinet Audenz marknadsförs "för år 2022." 

Och kan man tänka sig! Det första H5N1-positiva fallet någonsin i USA inträffade i slutet av april 2022.

 

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.