15 maj 2022

Pentagons syn på Ukraina

 Amerikanska skattebetalare ger Ukraina 40 miljarder dollar!

Congress har beslutat att betala löner, förmåner och pensioner för Ukrainas politiska tjänstemän och medborgare. När amerikanska medborgare kämpar för att betala för bostäder, bensin, mat och basvaror, har Congress beslutat att subventionera ett annat land. 

 "I vilket syfte?" 

Defense Intel Agency (DIA) direktör generallöjtnant Scott Berrier, intervjuades förra veckan och inte en enda mediekanal eller politiker diskuterade det. 

Under sin genomgång med Senatens kommitté, fick Berrier frågan "kan Ukraina vinna" konflikten mot Ryssland? Generallöjtnant Berrier svarade: "Det är en svår förutsägelse att göra. Jag tror att vad vi kommer att se är ett utdraget dödläge, om ingen faktor förändras på någon sida."

Med andra ord, ryssarna fortsätter att göra vad de gör, och vi fortsätter att göra vad vi gör för ukranierna. 

 

 Så...Pentagons bästa bedömningen är att man kan uppnå ett dödläge. Miljarder, miljarder dollar skickas till Ukraina, och det mest troliga resultatet är ett dödläge??? 

Fler människor dödas i ett oändligt behov av mer pengar. 

 Varför är inte USA:s politiska ståndpunkt att Zelenskyy och Putin inleder förhandlingar om en lösning?

 Vilka amerikanska intressen drar fördel av att man uppnår ett dödläge, där människor dödas på båda sidor och pengar spenderas på en konflikt som resulterar i väpnade stridigheter om några månader igen?

1 Kommentarer:

Anonym sa...

”Vilka amerikanska intressen drar fördel”?
Tyckte vi hörde något efter Pelosis besök i Ukraina senast.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.