01 maj 2022

Sanningens Ministerium

 


 George Orwell kallade det the "Ministry of Truth".   Joseph Goebbels kallade det "Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda".
 Biden-regimen kallar det  Disinformation Governance Board.  Tulsi Gabbard ser det som att det kanske har en guldkant - inget ont som inte har något gott med sig.

    "Det här är inget nytt. Det här är något som redan händer just nu.  Den enda skillnaden är att de avslöjar det. De gör det officiellt, så om det finns en guldkant i det här, så är det att de visar exakt vilka de är, vad de vill åstadkomma och varför de gör som de gör.  Det tillåter oss, det amerikanska folket, att stå upp och säga:
 'Hej, vet ni vad? Vi kommer inte att låta er komma undan med den här skiten. Vi kommer att ta ställning, vi kommer att förkasta det, och vi kommer att kasta ut de som fortsätter att driva och propagera för detta odemokratiska mandat mot yttrandefriheten."


Om våra Vänsterhärskare inte redan hade kontrollerat offentligt tal, skulle de inte ha kunnat installera den korrupte, senile, inkompetente, ultra-socialisten Joe Biden som galjonsfigur.

 Elon Musks löfte att ge yttrandefrihet till Twitter har fått dem att få panik och de avslöjar sig själva.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Socialister har en sällsynt förmåga att att förgöra människor. Precis som när man ser en flock hyenor ger sig på en avvikare i flocken av zebror .
Och de njuter av sin ondska, det är det värsta.
Måtte de inte lyckas med Musk.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.