24 maj 2022

Vad är Bidens mål med Ukraina?

 
 


Paket på 40 miljarder dollar av militärt, ekonomiskt och livsmedels-bistånd till Ukraina och USA:s allierade godkändes, som ni alla vet av Congress,  och båda partierna var ansvariga för det största biståndsbidraget hittills.
Lagstiftningen, 86-11, stöddes av alla röstande Democrats och de flesta Republicans.

Antagandet kom samtidigt som USA redan har skyfflat in utrustning och pengar till ett värde av 3,9 miljarder dollar , inklusive haubitsar,  Stinger-system,  Javelin missiler, ammunition och beväpnade drönare.

Totalt sett är cirka 24 miljarder dollar av paketet ämnat för att beväpna och utrusta ukrainska styrkor, hjälpa dem att finansiera vapenköp, ersätta amerikansk utrustning som skickas dit tidigare och betala för amerikanska trupper som är utplacerade i närliggande länder.
  Och det finns pengar för att hjälpa ukrainska flyktingar i USA.

En oändlig mängd av amerikanska skattepengar ges till Ukraina utan att man har något uttalat mål och vem vet vad pengarna egentligen används till?  Är det inte dags att båda partierna börjar ställa några svåra frågor? ....Men det törs de nog inte.

Ukrainarna ska naturligt köpa sin vapenutrustning från företag som är Amerika-ägda och dessa företag ger sedan bidrag till amerikanska politikers kampanjer.
Hip, Hip Hurra! Alla är nöjda och glada.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.