31 maj 2022

Vad hände i Uvalde ?

  Det fruktansvärda som hände den 24 maj, och som resulterade i så många barn dödades har upprört hela landet – inte för att Amerika aldrig tidigare har drabbats av en liknande händelse, utan för att för andra gången under sådana omständigheter anlände ett stort antal poliser till platsen, medan mördaren fortfarande dödade barnen ... och de gjorde ingenting. 

Enligt rapporter försökte ansvarig polisman till och med förhindra den Border Patrol-polis som senare dödade mördaren från att komma in i skolbyggnaden. Detta har föranlett att mängder av amerikaner kräver att det är rimligt att man vidtager åtgärder inför framtiden. 

Gab.coms vd Andrew Torba sa detta  när fakta sipprade ut:

"En lärare ställer upp dörren 60 sekunder innan Ramos anländer."
" Poliser kör förbi medan han är utanför och skjuter mot skolan".
"19 poliser och SWAT väntade nästan en timme innan de gick in i klassrummet."


Det rapporteras också att Federal Marshalls  "satte handbojor på och stoppade" föräldrar som var desperata att gå in i skolan för att rädda sina barn, medan poliser väntade utanför i en timme.

Hur är detta vettigt?

Det amerikanska folket förtjänar åtminstone en utredning och svar.

1 Kommentarer:

robban sa...

den enda logiska förklaringen är ju att marshalls visste om vad som var på g innan det hände, tar man på sig foliehatten så kan man misstänka att de triggade och utrustade killen med

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.