30 juni 2022

Biden slår på Krigstrumman

 Förutom expansionen av NATO tillkännagav Biden på onsdagen att fler U.S trupper skickats till Ukrainas västra gräns.  101:a Airborne är där och det är den första utplaceringen av arméns 101:a luftburna division från Fort Campbell, Kentucky, till Europa på 80 år.
Sex jagare flyttas till Medelhavet för att tillhandahålla luftförsvar och de är kapabla att skjuta missiler långt in i Ryssland.  
"Luft, land, sjöfart, cyberrymden - alla exempel på USA:s militära kapacitet," sa White House talesman John Kirby.

Vi närmar oss sakteliga ett hett krig med Ryssland. och frågan är inte "om" utan "när".  

NATO- och västalliansen, som för närvarande engagerar sig i den militära uppbyggnaden mot Ryssland, är exakt samma allians av regeringar som driver politiken om klimatförändring.  
 World Economic Forums multinationella företag som påverkar och manipulerar geopolitiken är drivkraften för ett krig mot Ryssland. Den massiva förändringen av den globala ekonomiska makten, som följer med genomförandet av klimatförändringsagendan, är så viktig för den geopolitiska världen att ett så massivt drag behövs.
 

Vi har redan varnats att det kommer att bli en global livsmedelsbrist som ett resultat av den nya världsordningens energipolitik, som ligger till grund för Build Back Better-agendan. Vi vet inte omfattningen av underskottet på mat,  men vi vet att det kommer att bli brist på global nivå.

Vi vet också att majoriteten, inklusive USA inom NATO-alliansen har beslutat att det är viktigare att följa klimatförändrings-politiken än att se till att människor får mat.

Människor i alla delar av världen kommer så småningom att bli arga när de inser att frånvaron av mat orsakas av att västregeringar prioriterar klimatförändringar framför människor.
Saker och ting kommer att intensifieras.  De västerländska "ledarna" behöver en syndabock, ett sätt att styra världens ilska bort från dem ... och mot något annat. 

National Security Coordinator for Strategic Communication, John Kirby säger:

"President Putin använder mat som vapen.  Låt oss kalla det för vad det är:  Han har en blockad där i Svarta havet så att ingenting kan transporteras sjövägen - och det är naturligtvis så som Ukraina historiskt sett har fått sin spannmål till marknaden."

NATO kommer att hävda att Putins krig i Ukraina är källan till den ekonomiska krisen vad gäller maten och allt annat som följer.  Precis som Putin har fått skulden för högre energi- och bensinpriser, så kommer även Putin att få skulden för att svälta miljontals människor.

Kriget mot Ryssland kommer att motiveras som kriget för att stoppa Putin från att skapa mass-svält.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.