15 augusti 2022

Allt som vi måste förlora

 

 

 Kate Hopkins 

Personliga friheter, demokrati, frihet att resa eller köra privat bil, äganderätt, frihet att tala utan censur, frihet att äta vad man föredrar, anonymitetsfrihet utan statlig inblandning och noggrann övervakning. Naturligtvis har det inte allt hänt, men det är vad "pandemin" inledde nu av de hyperrika globalisterna.

 Den danska pressen tar inte upp allt som pekar på den avdemokratiseringsutveckling vi befinner oss i. Deras rapportering om USA och Trump är en propagandistisk parodi, det fanns inte ett ord om kanadensiska lastbilschaufförer eller holländska bönder, och om Covid-sprutorna och deras dödliga konsekvenser är det dödlig tystnad. Pressen domineras av globalisternas egenintressen, och det bästa man kan göra är att ignorera den helt och hållet, eftersom all hjärntvätt har någon effekt. Väljarna deltar i ett mummelspel där de luras. 

 De flesta har ännu inte förstått hur Covid-sprutorna passar in i det pusslet, men det kommer. Folkets regering har funnits till försäljning ända sedan EU-folkomröstningen 1972, och det finns inte mycket kvar till varför riktiga demokrater verkligen inte ska rösta i den demokratiteater vi har kvar. Danska politiker har gett bort det, och de själva kommer snart inte att ha något annat kvar än likgiltiga små frågor, liksom deras privilegier, deras stiliga pensioner och deras ömsesidiga kamp. Katie Hopkins har förstått det mesta. 

Neil Oliver: Det historiskt normala är en elit som bestämmer allt 

I Västeuropa har vi levt i en atypisk tidsförskjutning, där vi har haft mer friheter och lite mer deltagande än vad som är normalt. Alla som tittar kan nu se att den perioden är på väg att ta slut. Eliten och deras organ, EU, säger det själva. Resten kan ses på vad de gör och vill ha, till exempel de kommande digitala ID: erna, som inleder det kinesiska sociala kreditsystemet, vilket kommer att vara den totala övervakningen. Från vaccinstatus till blodtryck, shopping och bankrörelser.’ 

 

De vallar folk som får 

Snaphanen!

2 Kommentarer:

HazeP sa...

Din blogg är fantastisk, men frågan är hur länge man orkar läsa om allt elände. Tänk, när jag började som "konspirationsteoretiker" för cirka 12 år sedan efter att ha reagerat på hur man illustrerade fenomenet "ensamkommande flyktingbarn" (ofta med leende barn i sjuårsåldern med sydostasiatiskt utseende, inklusive flickor), så har det hänt så mycket galenskaper. Jag kan bara konstatera att bit efter bit faller på plats, efter att Klaus Schwab och hans hantlangare har köpt regering efter regering.

Berit sa...

Ge inte upp HazeP, vi behöver alla "konspirationsteoretiker" i världen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.