21 augusti 2022

AVS avslöjar – Här värvar sossarna invandrarröster i djupaste Norrland

 


 Läs alla kommentarerna


Gustav Kasselstrand (AfS) möter socialdemokraternas nya väljare i Norrland – inte en svensk

I Bräcke, strax söder om Östersund, är Kasselstrand på S-valsmöte. Ingen av socialdemokraterna är förståeligt nog intresserade av att prata med honom om sitt svek, men några yngre araber och afrikaner är det. Sverige visar tydligast vad invandringsfusket handlar om. Dessa är inte "flyktingar", de är bara verktyg för att upplösa folk, nationer och demokrati. Det är den verkliga agendan – även i Danmark, men Sverige gör det så tydligt att de mest närsynta ska kunna se den.

 Danska politiker närmar sig frågan mer tveksamt, men i princip har de fått samma uppgift av EU och globalisternas olika sammanslutningar. De vadar mitt i älven, där svenska politiker har gått "all in" från början. Nationer är onda, internationalism är gott. En icke vald världsregering av de rikaste är bäst, vilket också är målet för World Economic Forum.

 Vem har gett något av politikerna i uppdrag att göra detta? Ingen, och det är därför deras taktik är att dränka invandringsfrågan i evigt prat och reflexmässiga reaktioner, prata folket om och fortsätta massinvandringen.

 Vem minns inte bedragaren Lars Løkkes "omedelbara avmattning" 2015? (Bara det året slog bostadspriserna rekord 84 693 personer.) Vem minns inte vad Thorning lovade, eller hur Mette Frederiksen lockade tusentals DF-väljare med hetluft? Se vad som kom ut av det från 2002 till 2022.

Video Här  (se den medan ni kan)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.