29 augusti 2022

Avskrivning av Lån är mycket Orättvist

 President Bidens "räddningspaket för studielån" är ett statligt bidrag till amerikaner som tjänar upp till 250 000 dollar årligen och till hela industri-systemet för högre utbildning. Skattebetalarna kommer att stå för räkningen för dessa enorma utgifter, inklusive majoriteten av amerikaner som redan betalat av sina lån, betalat för undervisning med egna medel, eller som inte ens har någon college-utbildning.  Alla universitet kommer också att höja sina avgifter. 

Det är inte bara ekonomiskt vansinnigt utan också moraliskt vidrigt. De flesta med en fundamental känsla för rättvisa kommer att inse att det är fel. Om republicans ska kunna inta en position för att stoppa galenskapen måste de visa annonser som denna: 

 

Framtida annonser måste notera att det inte bara är federala skattebetalare som har tvingats finansiera extravagant dyra och ofta värdelösa utbildningar.   Genom att driva inflationen ännu högre plundrar Biden alla på jorden som innehar amerikansk valuta. Pensionärer, som förlitar sig på de besparingar de ägnat sina liv åt att skaffa, kommer att drabbas särskilt hårt. 

Situationen är redan outhärdlig; om Democrats sitter kvar vid makten kommer det att bli ännu värre.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Ofattbart vad människor kan åstadkomma för utplundrad EGENDOM, andras?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.