27 augusti 2022

Bye, Bye Donald Trump

 Media har äntligen hittat ett sätt att få Trumps anhängare att vända sig mot honom genom att skylla på Trump för alla utbredda vaccinskador och dödsfall.

De som kallas "Oberoende Media" varnade för länge sedan att president Trump gick rakt in i en fälla genom att verka för covid-vacciner och ta åt sig äran för att de blev tillgängliga så snabbt via Operation Warp Speed.

Nu när hundratusentals amerikaner är döda pg.a. vaccinerna - med miljoner skadade - sprids "Trumpfällan". Under ledning av underrättelsetjänstens författare rapporterar naturligtvis Vänstermedia nu att Trump pressade FDA att godkänna de dödliga vaccinerna som en del av ett politiskt knep för att vinna valet 2020.

Politico och The Hill skriver båda om denna omsvängning.

"White House försöker blockera FDA från att samla in ytterligare data om det första corona-vaccinet i ett försök att visa att informationen om riskerna fanns där före presidentvalet 2020."

"Select Subcommittees slutsatser att Trump tjänstemän medvetet och upprepade gånger försökte påverka  FDA:s vetenskapliga arbete med behandlingar och vacciner mot coronavirus till hur White House ville ha det politiskt, är ytterligare ett exempel på hur den tidigare administrationen prioriterade politik framför folkhälsa," sade rep. James Clyburn (D-S.C.), panelens ordförande.
Fauci, Walensky, Birx och andra kommer att lägga skulden på Trump.

Nu när Fauci avgår, ber CDC:s Walensky om förlåtelse för byråns misstag, och Dr. Birx erkänner offentligt att de visste att vaccinerna inte skulle stoppa covid-infektioner, så ser vi hur scenen är redo för att alla ska peka finger åt Trump och säga: "Han tvingade oss att "ta genvägar".

Alla amerikaner som har skadats eller dödats av covid-vaccin är på väg att läggas framför Trumps fötter, och Trump själv kommer att demoniseras som den vetenskapligt odugliga politiker som tvingade Pfizer, Moderna, FDA och CDC att skynda på med en medicinsk åtgärd som visade sig vara dödlig.

Hela företagsmedia, tro det eller ej, är på väg att börja erkänna att dessa vacciner dödar människor. Och alla fingrar kommer att peka på Trump.
Hela artikeln här!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur alla socialister burit sig åt för att slå (vaccin) ihjäl delar av den amerikanska befolkningen är tydligen helt ointressant och framför allt stöld av egendom, liv och heder.
Vi kräks!

Anonym sa...

Att Trump gick ”all in” skynda på framtagningen beror väl på vad experterna sufflerade honom agera.
Han liksom vi alla tog bilderna från Kina med fasa.

När han senare berättade om verksam förebyggande Hydroxiklorokin, malariamedel och medikament mot flodblindhet Ivermectin motarbetade samma sufflörer honom genom MSM.
Typ att han minsann ordinerade blekmedlet Klorin ”den dåren”
Skall man hänga ut några så är det sufflörerna i hans dåvarande stab av viskare

Berit sa...

När allmänheten äntligen inser att "Vaccinerna" inte är ett vaccin kommer kommer det att användas mot Trump så att han inte blir vald

Anonym sa...

Berit,
allt detta med Trump kommer att misslyckas. Han har vunnit kampen om "Russia hoax" och "impeachment" och kommer att vinna också kampen om "6:e januari". Men det är viktigt att vaccinskadorna kommer upp. Det innebär att många ledare för multiföretag kommer att fråga sig varför de varit så lättlurade. Och vad kommer vår strömlinjeformade läkarkår, som går i läkemedelsföretagens, politikernas och journalisternas ledband, att säga? Vart tog det kritiska tänkandet vägen? Detta innebär att många företagsledare kommer att hoppa av WEF nästa vår. precis som Elon Musk gjort. Det blir splittring i leden och många kommer inte längre att vilja gå i Klaus Schwabs ledband. Klaus Schwab är ju ingen intelligent person, snarare en dumbom. Vi har strålande tider framför oss.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.