20 augusti 2022

Civilisationen Kollapsar

 

Vad Dem.partiet har åstadkommit på nationell nivå med plundringar som "Inflation Aggravation Act," gör mobben - som mestadels består av Dems - på lokal nivå. 

Från Los Angeles Police Department: "En flash mob av plundrare rusade in i en 7-Eleven affär. Videoövervakning visade att plundrarna invaderade hela butiken och tog godis, drinkar, cigaretter, lottobiljetter och andra varor. Plundrare vandaliserade också butiken och kastade varor mot de anställda. Mobben lämnade sedan butiken och skingrades snabbt innan polisen kom. 

Detta öppna förakt för lag och ordning är ett förutsägbart resultat av Vänster-etablissemangets omfamning av Black Lives Matter-ideologin och krig mot lokal brottsbekämpning. Laglösheten har avsevärt underlättats i städer som Los Angeles, där George Soros har installerat en öppet pro-kriminell distriktsåklagare som kommer att se till att, i den osannolika händelsen att någon plundrare arresteras, kommer de inte att åtalas.

 Om polisen mot förmodan arresterar någon, kommer de sannolikt att anklagas för rasism. Om några skyldiga dukar under pga. en överdos av fentanyl medan de gör motstånd, kommer poliserna att få samma behandling som Derek Chauvin.

 Så här ser det ut när en civilisation faller samman :

 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.