29 augusti 2022

Civilisationens Kollaps

 

"Civilisationer dör av självmord, inte av mord." (Arnold Toynbee) 

 

"Den stora återställningen" Så destruktiv att du inte kommer att kunna vända det" sa Bannon. För närvarande är det USA som leder EU i självförstörelse runt om i cirkeln. Oavsett åt vilket håll men riktar blicken. Moralisk, militär, kulturell, ekonomisk, demografisk. Vi lever i en tid då en ny Stefan Zweig kunde skriva "Die Welt von Gestern."

 Makthavarna och deras medier döljer läget, och vanliga medborgare har inte upptäckt det ännu, men det kommer med fattigdom, hunger, kyla, inflation, invandraruppror och fler vaccindödsfall. Som Fjordman skrev 2011: "Väst kommer inte att resa sig igen förrän det har gått igenom en ragnarök." Fjordman: Förbereder sig för Ragnarök. 

 USA styrs av en kriminell kartell.

 Skrivet av: Lars Hedegaard.

Här är det tal om en verklig konspiration.

 Så försvann alla tvivel om att det amerikanska presidentvalet 2020 var stulet och att Joe Bidens så kallade seger berodde på valmanipulation av teknikföretag som Facebook på uppdrag av FBI. 

 Det har länge spekulerats i vad som fick majoriteten av medierna, de tryckta såväl som de elektroniska, att begrava historien om Hunter Bidens dator, som New York Post hade avslöjat strax före valet. Men nu har Mark Zuckerberg, vd för Meta, som äger Facebook, berättat hur det gick till och varför. 

Till den populäre radiovärden Joe Rogan meddelar han att han kontaktats av FBI, som varnade honom för att inte tillåta avslöjandena om Biden-klanens kriminella verksamhet i form av korruption, penningtvätt och försäljning av inflytande till bland annat Kina, för att det var rysk desinformation. I dag är det inte längre dolt att dokumenten från den unge Bidens dator är tillräckligt verkliga, men under tiden har Joe Biden blivit president, och hans justitiedepartement tänker naturligtvis inte åtala Hunter, som har agerat finansiär åt sin grundligt korrupte far. 

Om Hunter -historien inte hade begravts skulle Joe Biden inte ha vunnit valet, för en undersökning som publicerades den 24 november 2020 - dagar efter valet - visade att en av sex democrat- väljare skulle ha röstat annorlunda om de hade känt till skandalen. Och eftersom Biden säkrade segern med bara 44 000 röster i swingstaterna Georgia, Arizona och Wisconsin råder det ingen tvekan om att utan FBI:s valfusk hade Trump varit president. 

Vi varnas ofta för att tro på konspirationsteorier. Detta är dock inte en teori, utan en riktig konspiration. Den federala polisen, FBI, har helt enkelt agerat som det Demokrat Party's dräng och privata armé, precis som vi känner till från diktaturer över hela världen, där armén och polisen alltid används för att tvinga fram makthavarnas vilja och hålla oppositionen nere. Och det är så justitiedepartementet fortfarande ser på FBI:s roll, som vi ser i räden mot Donald Trumps hem i Mar-A-Lago. Inte konstigt att Trump har börjat referera till USA som ett land i Tredje Världen. 

 Avslöjandena på Hunter Bidens dator och information från en av Hunters tidigare affärspartners bevisar bortom allt tvivel att Joes son sålde inflytande till utländska regeringar för sin fars räkning. Bland annat samlade de in stora summor pengar från Kinas kommunistiska parti. Således måste man dra slutsatsen att familjen Biden är ett kriminellt gäng. 

Stater betalar inte stora summor pengar till utländska politiker utan att få något i gengäld, och här har vi tillräckligt med förklaring till Bidens kinavänliga politik, som gör det möjligt för den kommunistiska supermakten att sprida sitt inflytande i västra Stilla havet och andra delar av världen. 

Det mest skrämmande är att Den Djupa Staten inte ens försöker dölja USA:s förvandling till en polisstat. Detta kan bara förklaras av att den tror sig vara så säker i sadeln att ingen – inte ens den amerikanska väljarkåren – kommer att kunna vinna mot den. 

 Länkar på Snaphanen 


 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.