20 augusti 2022

De ovaccinerade kommer att få upprättelse

 Tack till vår tids medborgarhjältar
 

Från Snaphanen

Det är nog för optimistiskt ännu att förklara kampen mot etablissemanget vunnen, alldeles för många i väst dök upp och sträckte fram armarna för att politikerna och pressens skräckkampanj fungerade. Den stora majoriteten av mänskligheten är kycklingar, och dessutom är de inte intellektuella nog att sätta sig ner och undersöka vad staten säger åt dem att göra. 

   I Norden är tilliten på en gång vår största tillgång, och största hindret när vi inte kan lita på myndigheter och press. Vi har verkligen inte kunnat, och många har inte upptäckt det. De har inte sett att Covid-skandalen har visat oss det totalitära väst som inte låter andra få höra. Men de döda och de skadade kan inte tystas av makten och deras lakejer i pressen för alltid, och nästa sprutor de kommer att locka in i oss kommer att få ett annat mottagande än för ett och ett halvt år sedan. 

Den här videon ger mod till resten av matchen, om inte annat.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.