01 augusti 2022

Den Amerikanska demokratin gräver sin egen grav

 Av Lars Hedegaard

Politiskt har Donald Trump lite gemensamt med den grymma ryssen Lev Trotskij, kommunisten framför andra och skapare av Röda armén. Men som historiska personer liknar de varandra, i det att de båda har fått rollen som folkets fiender och förövare av enorm skada, som statsmakten med alla medel var tvungen att bekämpa.Tills Stalins agent mördade Trotskij 1940, framträdde den senare i sovjetregimens propaganda som den djävulska kraften bakom alla olyckor som drabbade det kommunistiska lyckliga landet.Om en maskin gick sönder, det var brist på potatis, eller bönderna gjorde motstånd mot den påtvingade kollektiviseringen, var det Trotskij som stod på spel.

Så är det med Trump, som har varit den härskande klassens skräck sedan han tillkännagav sin kandidatur till presidentposten 2015. Ända sedan dess har amerikansk politik i huvudsak kretsat kring att slå ner på den medvetna uppkomlingen som vägrade spela tillsammans med Deep State regler. Istället manade han till opposition mot den demokratisk-republikanska juntan, som hade suttit vid makten så ohotad i årtionden. Man kommer inte helt undan med det, och redan innan presidentvalet 2016 hade juntan mobiliserat sin maktapparat, FBI, justitieministeriet, olika icke-statliga organisationer, Hollywood och lydiga medier för att med alla medel krossa denna onda person.

Sedan dess har amerikansk politik dominerats av försök att komma åt Trump genom:: den federala polisen, FBI spionerade på honom och hans anhängare redan före presidentvalet, och Hillary Clinton fabricerade och finansierade en påstådd maskopi mellan Trump och Ryssland, vilket efter år av undersökningar visade sig sakna någon grund.Icke desto mindre dömde representanthuset honom i två skandalösa riksrättsförhandlingar och nu fortsätter kampanjen mot Trump i form av den 6 januari travestin i representanthuset, som i flera månader har genomfört en stalinistisk skenrättegång mot den tidigare presidenten. . Avsikten är helt klart att upprätta ett brottmål som kommer att sluta med att Trump hamnar i fängelse och därmed hindrar honom från att bli presidentkandidat 2024.

Enligt Trump är det verkliga målet för den demokratisk-republikanska camarillan inte han själv.Avsikten är att krossa medelklassen av löntagare, bönder och andra småföretagare som har utgjort ryggraden i den konstitutionella republiken och skyddats mot det tyranni som är Djupa statens verkliga slutmål. Historiskt sett har Amerikas medelklass lett vägen i motståndet mot kunglig despotism, fascism och kommunism. Nu heter fienden World Economic Forum och andra totalitära aktörer som arbetar för att påtvinga USA en anti-amerikansk, globalistisk regim som återigen ska dela upp befolkningen i herrar och slavar.

Det spelar ingen roll om globalisterna kallar sig demokrater eller republikaner. De är lika svurna fiender till America-first-politiken som Trump har velat föra till förmån för arbetare och andra låginkomsttagare. Bland deras favoritmetoder har varit att utarma medelklassen genom politiskt orkestrerad inflation och ett angrepp på det civila samhället i form av ohämmad invandring och åtföljande brottslighet och drogberoende, som krävde mer än 100 000 liv förra året. I detta sammanhang måste man också se den woke-ideologi makthavarna försöker pådyvla en missnöjd befolkning, vars syfte är att bryta upp kärnfamiljen, indoktrinera skolbarn med socialistisk och sexualiserad propaganda och avskaffa den traditionella definitionen av män. och kvinnor. Ett upplöst och rotlöst folk är försvarslöst och hänvisat till att följa makthavarnas order. Av samma anledning driver Biden-administrationen en kamp mot medborgarnas konstitutionellt garanterade rätt att äga och bära vapen. I en totalitär stat är bara de som har makten beväpnade. Allt används i detta krig mot demokratin.

 Allt används i detta krig mot demokratin. Nya brott uppfinns, som att uttrycka tvivel om valresultatet och "kongressförakt" – vilket Trump-anhängaren Steve Bannon precis har dömts för eftersom han vägrade att delta i häxprocessen den 6 januari. De demokratisk-republikanska myndigheterna i representanthuset kräver nu insyn i de samtal som Trump har haft med sina advokater och nära medarbetare, och om advokaterna och medlemmarna i Trumps personal vägrar att inställa sig till förhör kan de sluta med att få samma behandling som Bannon.Utfrågningarna den 6 januari handlar inte om att ta reda på sanningen om någonting, utan om att skrämma alla faktiska eller potentiella motståndare till tyranni och underkastelse.

FBI och justitiedepartementet är öppet och skamlöst mobiliserade för att arrogant  slå ner på alla.Den republikanske senatorn Chuck Grassley meddelar att flera högt uppsatta whistleblowers inom FBI berättar om ett systematiskt övergrepp av den federala polisen och justitieministeriet för att förfölja regimens motståndare.Under de senaste sju åren, säger senatorn, har FBI agerat i linje med sovjetiska KGB och östtyska Stasi.

Regimens skenande korruption hålls naturligtvis hemlig. Det står nu klart att Joe Bidens drogvrak till son, Hunter Biden, under täckmantel av sin fars tidigare position som vicepresident, har drivit skumma och lukrativa affärer med bl.a. Kina, Ryssland och Ukraina, och att "the big guy", alias Joe Biden, borde ha 10 procent. av rånet.

 Här har vi förmodligen förklaringen till presidentens slappa och nedlåtande politik gentemot Kinas kommunistiska ledare, som förmodligen har något på honom  – något som de kan offentliggöra om han inte rättar sig.

Allt står och faller med mellanårsvalet i november och presidentvalet 2024. Här ska det avgöras vem som ska ha makten i det republikanska partiet – Trumps Amerika-första flygel eller anhängarna till Deep State, eller anhängarna av Deep State som lika gärna kunde kandidera för demokraterna..

Det handlar om demokratins och hela västvärldens framtid, för om de antidemokratiska globalisterna vinner i USA kommer det alltid att komma till oss i Europa.

Från Snaphanen i översättning av en bloggläsare.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Din blog Berit är guld värd.
Lars sammanfattning fås inte många på andra ställen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.