09 augusti 2022

Det är en fälla

 


På måndagskvällen gjorde FBI en razzia mot president Donald Trumps hem -  något som aldrig tidigare förekommit mot en president i USA.
 Media i allmänhet säger att de letade efter hemligstämplade dokument som Trump tog med sig när han lämnade White House innan Joe Bidens invigning och det bryter mot Presidential Records Act

"Det här är mörka tider för vår nation, eftersom mitt vackra hem, Mar-A-Lago i Palm Beach, Florida, för närvarande är under belägring, plundrat och ockuperat av en stor grupp FBI-agenter. Inget liknande detta har någonsin hänt en president i USA tidigare, " sa Trump.
Detta händer inte av en slump, och inget av det är berättigat. Även om Trump var i besittning av några dokument som behövde arkiveras, är det något som historiskt har behandlats i domstol, inte med en FBI-razzia.

Samtidigt har Hunter Biden varit inblandad i flera federala brott och hans hem har inte invaderats.  Hillary Clinton hade också en massa olagligt fuffens för sig med hemligstämplad information på en privat server, men hon utsattes inte heller för FBI-invasion.
 Den här räden mot Trump  handlar om att helt olika regler tillämpas beroende på vilken politisk ideologi en person har.  

Det är också en del av  FBI specifikt motivering för " Krig mot inhemsk terrorism."  De vill krossa alla som tänker som de gör.  Allt de behöver är några personer på Högersidan som slår tillbaka så att de kan genomföra sin plan, och hela landets institutioner, inklusive pressen, stödjer dem.

Trump ser vad det handlar om:
"Det är åklagarens tjänstefel, beväpningen av rättssystemet och en attack från radikala vänster-democrats som desperat försöker stoppa att jag ställer upp i presidentvalet 2024, särskilt baserat på senaste opinionsundersökningar. De kommer också att göra vad som helst för att stoppa Republicans och konservativa i det kommande mellanårsvalet."

Ett sådant övergrepp skulle bara kunna ske i icke-fungerande tredjevärldsländer.

Här är Armstrongs åsikt

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vänta bara till de socialistiska valfuskarna drar igång verksamheten i Sverige, demokraterna i USA kan slänga sig i väggen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.