31 augusti 2022

Det är på Tiden

 


 Dr. Anthony Fauci meddelade att i december  kommer han att avgå från sina poster som chef för National Institutes for Allergy and Infectious Diseases (NIAID) – en position som han har haft i 38 år – och chefsläkare för White House.

    Det verkar som om Fauci ser till att komma undan innan nya republican kongressmedlemmar intar sina platser. Han satsar förmodligen på att kunna åberopa The  Fifth Amendment som en privat medborgare och att han inte behöva svara för något han gjorde när han var offentligt anställd - om republicans beslutar sig för att utreda hans roll i pandemin

    Faucis missgärningar inkluderar, men är inte begränsade till, katastrofal och motsägelsefull covid-politik,  finansiering av förbjuden forskning i Wuhan, Kina, samverkan för att förstöra ryktet för forskare som efterlyste fokuserat skydd snarare än nedstängningar,  och att ljuga för Kongressen.

   En av de mörkaste fläckarna på Faucis karriär var hans hantering av HIV-epidemin.  Fauci undertryckte användningen av godkända läkemedel som används för andra sjukdomar och fokuserade på AZT, ett giftigt läkemedel som dödade uppskattningsvis 300 000 AIDS-patienter. Han följde samma manus under covid-pandemin, med förödande konsekvenser.
    Ända sedan covid-utbrottet blev uppenbart har Fauci till synes gjort allt i sin makt för att förvirra allmänheten och frånta oss våra mänskliga och medborgerliga rättigheter för att främja agendan för den teknokratiska, transhumanistiska sammansvärjningen.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Ingen vågar kommentera, kommentarer kommer att behandlas som HMF.
Så djupt har den degenererade delen av befolkningen sjunkit i det socialistiska träsket.
Sorry.

Anonym sa...

Anthony Fauci tillträdde som chef för NIAID 1984, vilket för tankarna till George Orwells bok "1984". Då börjar mardrömmen. Målsättningen är att hela mänskligheten skall vaccineras för 500 sjukdomar. Det verkar inte som om dr.Fauci kan någonting om människans immunförsvar och vill leka Gud.
Om man lyssnar på föredrag av Klaus Schwab och Harari, som pratar om transhumanism, så märker man - förutom att de är galningar - att de är dumbommar. Hur lång tid skall det ta för världens företagsledare att upptäcka och inse att dessa två personer faktiskt saknar intelligens och är - dumbommar? Och att det är idioti att följa dem? Elon Musk har redan gjort det. Och han kommer att få efterföljare. Maktpyramiden kommer att rämna efterhand. Först eroderar basen (= vi), Sedan eroderar delar av mellanskiktet och toppen, varvid hela maktpyramiden faller ihop.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.