09 augusti 2022

Det har varit en omvälvande dag för landet...

 

...men detta ger oss hopp

1 Kommentarer:

Anonym sa...

@ Berit,
de 15 lådorna med hemliga dokument, som Trump påstås ha tagit med sig från Vita Huset, är förstås påhittat och en falsk motivering till att FBI tar sig in i hans bostad medan han själv befinner sig i New York. I själva verket är de desperata och har ingenting som de kan anklaga och åtala Trump för. Således måste de hitta någonting. Men i Mar-o-Lago finns naturligtvis ingenting. Trump är för smart för detta. Skulle inte förvåna mig om de nu kommer upp med en anklagelsepunkt, att de hittat något, som de kan åtala honom för. Det kan hända att detta blir droppen som får bägaren att rinna över och gör att Supreme Court tillkännager att valet 2020 var riggat och att Trump vann stort och att militären ingriper. Vi får hoppas det.
Det som är så förbryllande för FBI är att Trump fortfarande är så kaxig. Han borde ju enligt deras uppfattning nästan ligga ner. Men han gör inte det utan rakryggad berättar han hur globalisterna och gansterna inom FBI kommer att förlora. Hur vågar han det? Just därför att han har militären bakom sig (fast de har hemliga kommunikationsmetoder). Detta anar FBI, men kan inte bevisa. Därför deras desperation. När detta är över måste Trump upplösa gansterorganisationerna FBI och CIA och bilda något nytt.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.