08 augusti 2022

En Dag i New York

 

NY är inte längre en del av den civiliserade världen 

Staden ser för närvarande en ökning med 42 procent av snatteri, 40 procent ökning av rån och en ökning med nästan 50 procent av grov stöld jämfört med denna tid förra året. … 

    För nästan ett decennium sedan resulterade 63 procent av de fall som behandlades av Manhattan DA:s kontor i fällande domar, och endast 12 procent avvisades. Nu är det annorlunda. Hittills i år har bara en tredjedel av de behandlade fallen slutat med fällande domar, och nästan hälften har avvisats … 

    Det har blivit så bedrövligt sedan den pro-kriminella Soros-utnämnde advokaten Alvin Bragg tillsatts som district attorney (DA). Rudy Giuliani gjorde ett bra jobb när han städade upp den röra som socialisterna hade skapat i New York när han tog över som borgmästare 1994. Men förfallet är nu så allvarligt att även en person med Giulianis kapacitet skulle inte ha någon chans att bli vald. De som inte haft vettet att fly New York väljer istället clowner som Bill de Blasio och Eric Adams. 

   Inte ens migranterna vill komma till NewYork numera. Borgmästare Eric Adams erkänner att han inte kan hålla staden säker för människor. I går morse skulle Adams möta en busslast med migranter som skickades dit från Texas. När bussen anlände till Port Authority var bara 14 av de förväntade 40 migranterna på bussen. 

   Resten hade klivit av bussen tidigare och borgmästaren sade att den mest troliga orsaken var "på grund av rädsla för att något skulle hända dem om de kom till den här platsen"

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.