02 augusti 2022

Ett historiskt övergrepp på ett folk

 


Se Julia Ceasars video , Rapport från gränsen 2012-2022, här! 

 Från Snaphanen i översättning!

 Journalisten med pseudonymen Julia Caesar skrev åren 2010-2018 över 200 krönikor på denna blogg. (Julia Caesar | Aktualia (wordpress.com)   Det finns knappast någon annan i Sverige som vare sig kan eller vågar uttrycka hur det är att förlora sitt land på mindre än en halv livstid än Julia Caesar. Det krävs år av erfarenhet och perspektiv, modet, skrivtalangen och den kulturella grunden för att göra det, och jag kan knappt komma på någon annan i Sverige som har det.  Den inre och yttre exilen och parallellerna till Stefan Zweigs flykt, självmord och sorg från die Welt von gestern. (gårdagens värld) 

Jag har då och då försökt föreställa mig hur det måste ha varit att vara svensk under dessa decennier. Jag kan bara hålla mig borta från landet, vilket jag gör. Även om det är en stor omvälvning jämfört med tidigare så är det att leva med. Här kan du höra hur det upplevs. Snyggt och suveränt. Ett historiskt övergrepp på en befolkning har genomförts med lögner och undertryckande av fria åsikter på bara några decennier. I verkligheten ett folkmord som faller under FN:s 26 olika juridiska definitioner af folkemord. Det har ingen chans att gå bra eller icke-våldsamt som det inte redan gör. 

 Varför skulle man vilja flytta från Sverige...?

3 Kommentarer:

Kattsand sa...

Definitionen "kulturellt folkmord" stämmer ganska bra med det som pågår i Sverige och många andra länder i Europa.
Se wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_genocide eller https://sv.wikipedia.org/wiki/Kulturellt_folkmord

Anonym sa...

Det är många, många svenskar som socialisterna neutraliserat eller gjort oförmögna att realisera sina egna LIV. Det är de små stegens tyranni som socialisterna påtvingat det svenska FOLKET.

Anonym sa...

Och inte bara det svenska folket

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.