09 augusti 2022

Folk blir Snabbare Sjuka

 


  Jim Kunstler:

Tvivlar du fortfarande på att den federala byråkratin och den valda regeringen, som parasitmässigt är knuten till den,  försöker skada de människor som de styr över (dvs oss) med alla nödvändiga medel?
De driver fortfarande Covid "vacciner" i ett meningslöst försök att eliminera kontrollgruppen för deras massiva eugenik-experiment - det vill säga de ovaccinerade -  som inte får de många sjukdomarna och död orsakat av vaccinin hos människor under 65.

Men vaxx-bluffen fungerar inte längre. Alltför många människor har redan skadats, eller dödats, eller sett vänner och släktingar bli sjuka på ett mystiskt sätt och de vägrar att ta fler injektioner.  

Föräldrar har uppenbarligen sett tillräckligt för att inte låta sina små barn utsättas för de livsförändrande mRNA-behandlingarna. CDC, FDA och deras kumpaner  döljer sin information, ljuger när de pressas och låtsas att de agerar vetenskapligt. Men egentligen, vid denna tidpunkt, måste många inom sjukvården i hemlighet undra hur de ska undvika åtal.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.