27 augusti 2022

Klaus Schwabs "info-krigare"

Snaphanen

 

"Desinformation kommer att tas ner" 

Det är inte demokraterna som lockar demokratiernas naiva eller mutade politiker att ge bort makten från parlamenten i den globala statskupp de har på gång. World Economic Forum anser att det fria ordet på internet "är potentiellt dödligt" i sin senaste podcast, och det rekryterar nu "hundratusentals infowarriors emot det.

"  World Economic Forum (WEF) har meddelat att det har rekryterat hundratusentals "informationskrigare" för att kontrollera internet, övervaka sociala medier och forum för "desinformation" och konspirations-innehåll som sedan systematiskt kommer att stängas av. 

Enligt Klaus Schwabs WEF är desinformation på internet en "infodemic" som är "potentiellt dödlig" och kräver ett "botemedel". Definitionen av desinformation är enligt WEF allt de inte håller med om. Detta innebär att informationskrigarna i huvudsak kommer att ägna sig åt att stänga av oliktänkande. 

 Konspirations-forum och Youtube-kommentarsfält riktas mot så kallade "digitala första responders" som låtsas vara vanliga användare av plattformen, men som faktiskt arbetar för att störa förfarandet och stödja ideologin för Klaus Schwabs WEF. 

WEF anställer miljontals "Info Warriors" för att ta bort internet med alternativa vyer. 


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.