05 augusti 2022

Lyssna till mig barn! Covid kommer tillbaka!

  


Anthony Fauci varnar återigen för Covid-19 och säger att de som inte är uppdaterade med vaccin kommer att "få problem" till hösten och vintern.
"Om de inte blir vaccinerade eller om de inte får "boost" kommer det att bli besvärligt," sa Fauci till Los Angeles radiostation KNX-AM.

En stor del av den amerikanska befolkningen är inte uppdaterade med covid-19-vaccinerna.

Kaiser Family Foundation fann att den 21 juli hade 227,8 miljoner amerikaner antingen inte fått en första spruta eller  en boosterdos. Det är cirka 70 procent av befolkningen.

"I varje stat är minst hälften av befolkningen inte uppdaterad om covid-19-vacciner. I Alabama, North Carolina och Virginia är det mer än 80 % av människorna som ännu inte har kurant vaccinering.

4 Kommentarer:

elina sa...

Här är det dos nummer 4 som gäller men folk är mer sjuka än förra sommaren och de gamla dör som vanligt. Men nu sägs det ändå ärligt att vaccin inte alltid hindrar smitta och effekten är ca 2 månader eller lite mer men man uppmanas att ta booster ändå.

Berit sa...

Är det någon redovisning av biverkningarna och farorna med vacciner ?
Berit

elina sa...

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/rapporterade-misstankta-biverkningar-coronavaccin#hmainbody3

Nu börjar det komma även offentligt men du måste veta vart ska söka. Intresset att informera om biverkningar är låg och handlar om små besvär som ont i armen osv
Man måste ha besvär 30 dagar för att ens bli tänkbar för ersättning..Det är få som har fått det.

Anonym sa...

@ Berit,
våra grannar rakt över gatan berättade i förrgår att de tagit 4 sprutor men blev ändå extremt dåliga i Covid-19 efter detta. Speciellt kvinna trodde att hon skulle stryka med. Och så har vi oss då på denna sidan gatan, som inte är vaccinerade någon av oss. Vi fick också Covid-19 den 22 januari 2022 vid den stora demonstrationen i Göteborg mot vaccinpass (Omicron). Det var som en kvarts normal förkylning. Jag låg i sängen en och en halv dag. Det som var besvärligast var förlusten av smak under 14 dagar. Men det kunde man ju stå ut med.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.