19 augusti 2022

Mark Steyn: Hjärnskadad av Big Pharma och Politiker

 

 

 Snaphanen

Är Mark Steyn den enda riktiga MSM -journalisten i världen? Vilka är skämten som befolkar redaktionerna i Danmark och västvärlden? Vem köpte dem och vad var priset? 

Jag har ett förslag: De köps av globalister, antingen direkt eller genom de danska politikerna, som också köps av WEF, EU, big tech, big pharma och hyperrika. Därför är den tidigare fria pressen korrumperad, och utan en fri press kan vi inte längre vara en demokrati. 

Det här är att vara journalist idag oavsett hur universitetsutbildningen har blivit, det är bara prostitution lite högre än gatunivå. Hur kan de leva med sig själva? För att lönen är dubbelt så hög som den förra? Den stora frågan individen med ett demokratiskt sinne måste ställa sig idag är om man överhuvudtaget ska delta i teatern som kallas folketingsval. Ni är lika mycket en idiot som de som röstar på EU:s pseudoparlament, som inte har någon makt. Det är en idiot..... som sjömän säger, och jag lutar åt att medverkan på den teatern är över. - 

Se även: Det största amerikanska sjukhusföretaget tog tyst bort en rapport om ett fall av en dödlig hjärnsjukdom efter mRNA-vaccination från sin webbplats.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.