23 augusti 2022

Meddelande till de Ovaccinerade

 "Även om jag var pollinerad och fullständigt vaccinerad, skulle jag beundra de ovaccinerade för att de står emot den största press jag någonsin sett, även från partners, föräldrar, barn, vänner, kollegor och läkare.

Människor som har en sådan personlighet, mod och kritisk förmåga är utan tvekan de bästa bland människor.  De finns överallt, i alla åldrar, utbildningsnivåer, stater och idéer. De är av ett speciellt slag; de är soldaterna som varje armé av ljus vill ha i sina led.  De är föräldrarna som varje barn vill ha och de barn som varje förälder drömmer om att få.  De är varelser över genomsnittet i sina samhällen, de är essensen av de människor som har byggt upp alla kulturer och erövrat horisonter.  De är där, bredvid dig, de ser normala ut, men de är superhjältar.

De gjorde vad andra inte kunde, de var trädet som stod emot orkanen av förolämpningar, diskriminering och social utestängning. Och de gjorde det för att de trodde att de var ensamma och trodde att de var de enda.

De uteslöts från sina familjers bord på julen och de hade aldrig upplevt något så fientligt.  De förlorade sina jobb, gav upp sin karriär,  fick slut på pengarna ... men de brydde sig inte. De drabbades av omätbar diskriminering, fördömande, svek och förnedring ... men de gav inte upp.

Aldrig tidigare i mänskligheten har det funnits ett sådant "utpekande", nu vet vi vilka som är bäst på planeten Jorden. Kvinnor, män, gamla, unga, rika, fattiga, av alla raser eller religioner, de ovaccinerade, de utvalda av den osynliga arken, de enda som lyckades göra motstånd när allt kollapsade.

Det är du. Du klarade ett ofattbart test som många av de tuffaste marinsoldaterna, kommandosoldater, gröna baskrar, astronauter och genier inte kunde stå emot.

Du är gjord av material från de största som någonsin levt, de hjältar födda bland vanliga män som lyser i mörkret."

Anon (i översättning)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.