18 augusti 2022

Militärläkare: "Katastrofala biverkningar"

 "Jag ser hur folk blir helt förstörda"

Läkaren, "militärflygkirurgen" Theresa Long, har patienter som är de yngsta och de friskaste i USA. Den friskaste av dem är piloterna vars hälsa det är hennes jobb att bedöma. Samtidigt sitter hon på en sjukdomsstatistik som är mycket säkrare än VAERS. "20-åringar får helt enkelt inte blodproppar i hjärnan och hjärtat, men nu får de det." Hon går inte in på den politiska bakgrunden till brottet som pågår nu, men man kan hitta det på så många andra ställen. En befriande, alltför sällan modig läkare.

– Jag har så många soldater som förstörs av det här vaccinet. Inte en enda medlem av mina högre befäl har diskuterat mina bekymmer med mig ... Jag har inget att vinna och allt att förlora på att prata om det. Jag är OK med det eftersom jag ser människor bli helt förstörda. "Militärläkare vittnar under ed om att hon beordrades att " täcka över " vaccinskador genom Biden Admin Directive


Planeten behöver inte längre den "stora majoriteten" av befolkningen

De som vet lite om Klaus Schwabs favoritrådgivare, den homosexuelle juden Yuval Noah Harari (nämns bara för den komplicerade psykologi det tydligen har gett honom,) vet mycket väl att han är upphovsman till de märkligt nazistiskt klingande "värdelösa ätarna" om en stor del av världens befolkning.

Han är värd att studera vidare, eftersom han är den främsta ideologen för den rörelse vi redan befinner oss i. Agenda 2030 och The Great Reset är redan igång, och om majoriteten ännu inte inser det gör de det när de får höra att de inte längre ska äta kött, ägg, ost och mjölk, utan syntetiskt framställda proteiner (hör Computing Forever idag). Dödliga sprutor kommer förmodligen inte att räcka:

Harari gjorde den djärva förklaringen i en intervju med Chris Anderson, chef för den populära TED-mediegruppen, och upprepade tidigare förutsägelser om en "värdelös klass" av "arbetslösa" människor.

Harari föreslog att i en avvikelse från 20-talet, när de "stora hjältarna" i de politiska systemens rådande berättelser alltid var "det vanliga folket", nu på 21-talet, är människor "inte längre en del av framtidens historia." Istället har de enligt Harari ersatts av artificiell intelligens (AI) och förskjutits av en högteknologisk ekonomi.

Författaren och föreläsaren presenterade för Anderson "hypotesen" att ångest över att bli förskjuten i den framtida ekonomin av AI och en högutbildad "tech" -klass delvis är roten till världens "desillusion och motreaktion mot den liberala ordningen."

"En del av det som kan hända är att människor inser - och de har rätt i att tänka att 'Framtiden behöver inte mig. ... Kanske om de är snälla kommer de att kasta lite smulor på min väg som universell basinkomst. Men det är mycket värre psykologiskt att känna att man är värdelös, än att känna att man blir utnyttjad, säger Harari.
"Spola nu fram till början av 21 -talet när vi bara inte behöver den stora majoriteten av befolkningen", fortsatte Harari, "eftersom framtiden handlar om att utveckla mer och mer sofistikerad teknik, som artificiell intelligens [och] bioteknik. " World Economic Forums rådgivare hävdar att planeten inte längre behöver den "stora majoriteten" av befolkningen.

Översättning från Snaphanen


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.