24 augusti 2022

Millers Naturliga Bondgård

 

 

Att gå efter bönder i Nederländerna är inte tillräckligt för WEF.  Nu kräver de att Feds ska gå efter Amish-bönder också. Steven Spielberg som bränner 116 000 dollar i bränsle med sitt privata jetplan samtidigt som han säger att han är vettskrämd för klimatförändringar kritiseras ironiskt nog inte, men Amish-folk som inte använder kemikalier, elektricitet eller bensin, lämnas inte ifred. 

Amos Miller, ägare till Miller's Organic Farm i Pennsylvania, förföljs av regeringen för att odla mat på det sätt som Gud tänkt sig. 

Gården, som ligger i en avlägsen Amish-by i Pennsylvania, har funnits i nästan 30 år. 

Nyligen gjorde beväpnade federala agenter en razzia på gården och krävde att han skulle upphöra med sin verksamhet för de påstår att han inte följer federala krav. Miller, som odlar på det sätt som han tror att Gud hade tänkt, levererar allt från nötkött och ost från kor som äter grönt gräs, till färsk mjölk och ekologiska ägg till en privat matklubb med nästan 4 000 medlemmar. 

Nu står Miller inför böter på över $300 000 och potentiell fängelse för att han helt enkelt utövar sin religionsfrihet för att odla mat i enlighet med sin tro. 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.