14 augusti 2022

Moder Jord är arg, säger Pelosi

 

Nancy Pelosi sa att republikaner som motsatte sig lagen om Inflation Reduction Act röstade emot "Moder Jord". 

 "Att sänka kostnaderna för receptbelagda läkemedel, att sänka sjukvårdskostnaderna, för att minska underskottet och betalda för att minska inflationen, för att rädda planeten - och varenda Republikan i House och Senate röstade emot det", sade Pelosi. Hon fortsatte, " Hur kan de rösta emot planeten, Moder Jord? Moder Jord blir arg då och då, och den här lagstiftningen kommer att hjälpa oss att ta itu med allt detta.”

Democrats antog lagen om 739 miljarder dollar för att minska inflationen utan några Rep-röster, vilket gav president Bidens inhemska agenda ett uppsving i en tid av rekordhög inflation och med hans popularitet på rekordlåg nivå. 

 Dinesh D'Souzas syn på saken: "Vi är tillbaka till en primitiv andedyrkan här. Fartyg sjunker för att oceanen var på dåligt humör. Åskan slår ner för att molnen inte kommer överens. Men folk förr i världen var inte dumma nog att tro att "lagar" kunde ändra naturen."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.