01 augusti 2022

Pandemi, Svält och Krig

 

Sri Lanka var tidigare en livsmedelsexportör med en blomstrande ekonomi. Regeringen beslutade att de måste bli "gröna" för att rädda planeten (dvs. ta mer makt och kontroll) och nu svälter människor och gör upplopp.

Nederländerna var den 2:a största exportören av jordbruksprodukter, fast de bara har en befolkning på 17 miljoner – det lilla landet försörjde inte bara sig själv utan också andra.  

   Nu gör lastbilschaufförer och bönder upplopp för att makthungriga Gröngölingar går amok.  De försöker demonisera bönderna – döda gåsen som lägger guldägg och konsekvenserna kommer att bli svält för andra länder.
   Yon och Peterson diskuterar att krig skapar krig, och hungersnöd skapar hungersnöd, och vi vet allt om det vad gäller pandemin. Ändå stöder till synes intelligenta amerikanska Democrats lögnen om klimatförändring som ruinerar jordbruk och transporter, inte bara i utvecklingsländer utan i rika, välnärda länder.

Video med Michael Yon och  Dr Jordan B Peterson.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.