06 augusti 2022

Ryska MIL förklarar att C19 kom från Ukraina !

 The Democratic National Committee, DNC Globalisterna skapade Covid! 

Här är ett försök till sammanfattning av En Måste Läsa artikel !

Ryska MIL har studerat biologiska prover från ukrainska soldater, och vad de har hittat är mer än oroväckande.
Ungefär 20 % av dem bär på West Nile-patogener, som studerades "av Pentagon som en del av de ukrainska UP-4- och UP-8-projekten". Det antyder att ukrainska soldater utsätts för ofrivilliga biologiska experiment och exponering för biologiska vapen (tänk Nürnberg).

Förutom att de bar på patogener, fann man bland nästan alla de testade ukrainska soldaterna spår av en mängd olika narkotika och opioider, inklusive meth och kodein.
Det påminner om nazisternas användning av metamfetamin under andra världskriget.

Artikeln beskriver också att Ryssland ÄNTLIGEN kommer ut och DIREKT anklagar USA för att vara ansvarigt för skapandet och frisläppandet av Covid-19.  Allt detta leder till C-19, som kommer att bli spiken i kistan och det röda pillret som väcker världen.

Motreaktionen som USA möter från Ryssland och resten av östvärlden beror direkt på att världen fick reda på att USA SKAPADE COVID. Specifikt "DNC/Liberal Globalists", som ryssarna påstår.  Inte Trump!

Sammanfattningsvis har Ryssland nu DIREKT anklagat DNC Globalisterna för:

-att skapa och släppa nya varianter av Coronaviruses, och nu Monkeypox, avsiktligt, i syfte att få politisk kontroll och världsherravälde.

-Använda experiment utan samtycke på medborgare i världen för att skapa biologiska vapens som angriper människans DNA.

-skapande och användning av narkotika, såsom metamfetamin, på ukrainska styrkor för att avhumanisera dem för att utföra avskyvärda brott mot mänskligheten på civila i Ukraina.

Kriget i Ukraina är en motreaktion för Deep States skapande och användning av C19. Vi är redan i WW3 och C19 var det första vapnet som avfyrades.
Det faktum att Ryssland nu har kommit ut och öppet kallar detta vid sitt rätta namn ... antyder att vi närmar oss mållinjen. Ryssland hävdar att den slutliga informationen kommer att vara färdigt under "hösten".

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra sammanfattning! Kommunisterna har tagit över Demokraterna. Fast det får man ju inte säga högt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.