04 augusti 2022

Så Skönt För Henne...

 
Federal Reserve har varit ansvarig för en stor del av ekonomisk misär i USA genom att de minskat valutans värde genom inflation. Dollarn har tappat över 96 % av sitt värde sedan Federal Reserve tog över banksystemet 1913.
 
Mary Daly är president för San Francisco Federal Reserve Bank. Så här säger hon om de svårigheter som inflationen åsamkar vanliga normala amerikaner:

"Jag ser att priserna stiger, men jag har tillräckligt så jag kan hantera det... Jag är inte immun mot att bensinpriset stiger och livsmedelspriserna stiger, jag avskyr ibland hur mycket det kostar,  men jag befinner mig inte i en situation där jag måste avstå, eftersom jag har tillräckligt - många, många amerikaner har tillräckligt, tillade hon.

Daly tar hem över $420 000 per år i lön för sina tvivelaktiga tjänster till samhället och det är sant att det finns många människor som Daly. Men under denna Biden-regering finns det många fler som inte har tillräckligt för tak över huvudet.  Nästan två tredjedelar av amerikanerna lever nu från månadslön till månadslön.  Ekonomin blir mer och mer instabil  på grund av ett inkompetent och ofta rent illvilligt Democrat- styre.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.