17 augusti 2022

Stoppa Slöseriet

 Republicans i Representanthuset kräver ett stopp på de federala utgifterna till efter mellanårsvalet när man får en ny Congress.
I ett brev till Husets minoritetsledare Kevin McCarthy och Senatens minoritetsledare Mitch McConnell, meddelade House Freedom Caucus, (en samling av GOP:s mer konservativa medlemmar,) att Congress bibehåller sina nuvarande finansieringsnivåer hellre än att låta  Dems. bevilja mer pengar för politiska syften.

"Det amerikanska folket har bokstavligen inte råd med ytterligare en utgiftsåtgärd från Democrats som kommer att  förvärra inflationen och fortsätta att finansiera de regeringsorgan som för krig mot våra friheter”, stod det i brevet.

President Joe Biden undertecknade på tisdagen Inflation Reduction Act, ett enormt utgiftspaket på 739  miljarder dollar som inkluderar skatte- och klimatbestämmelser som är avgörande för Bidens agenda. Många Reps. fruktar att lagförslaget kommer att få motsatt effekt än vad man säger när det gäller inflationen. Den låg på 8,5 % i juli.

Man ger råd om att skära ner medel till Dem-projekt och  i stället satsa på gränssäkerhet och energi-oberoende.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.