11 augusti 2022

Trump hade tidigare släppt in FBI

 
 


Två månader innan hans hem i Florida invaderades av FBI, ålades Donald Trump i hemlighet av en grand jury  att överlämna  hemligstämplade dokument som tillhörde National Archives, och han samarbetade frivilligt genom att lämna över bevismaterial, övervakningsfilmer och tillåta federala agenter och en senior justitiedepartements-advokat  att se vad som fanns i hans privata förvaringsskåp. Detta har bekräftats av ett halvdussin personer som kände till händelsen.

Medan samarbetet mestadels arrangerades av hans advokater, överraskade Trump personligen DOJ National Security Divisions åklagare och tre FBI-agenter som kom till hans Mar-a-Lago anläggning den 3 juni och hälsade dem välkomna när de kom för att hämta ett litet antal dokument i enlighet med ordern, sa källorna till Just the News och avslöjade detta endast på villkor av anonymitet, eftersom besöket omfattades av juryns sekretess.

Just The News.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.