11 augusti 2022

Vad gör vi när vi har förlorat?

 Vi kan lika gärna börja tänka på det. Vad ska vi göra när vi har förlorat? För det är verkligheten. Vi har inga maktmedel för att stå emot de krafter som systematiskt arbetar för att underminera de västerländska nationalstaterna: de gigantiska och makthungriga teknikföretagen och deras socialistiska allierade, globalisterna med sin ständiga klimatspricka, som måste användas för att beröva oss all frihet och ersätta den med vad USA har börjat kalla "den administrativa staten" ledd av en kinesiskinspirerad centralbyråkrati, som talar om för oss vad vi ska tänka och hur vi ska leva.

Läs mera av Lars Hedegaard här!

2 Kommentarer:

Anonym sa...


“This is no small thing, to restore a republic after it has fallen into corruption. I have studied history for years and I cannot recall it ever happening. It may be that our task is impossible. Yet, if we do not try then how will we know it can’t be done? And if we do not try, it most certainly won’t be done. The Founders’ Republic, and the larger war for western civilization, will be lost.”

Mike Vanderboegh

Anonym sa...

@ Berit,
fienden vill ju inget hellre än att vi skall ge upp och känna det hopplöst att kämpa emot. Det kommer inte att gå så - möjligtvis i Sverige, där mer än 90% av befolkningen är ateister och därför sinnesslöa.
USA är det land som kommer att vända på detta. Där finns Ron och Rand Paul, de Santis, Trump etc.,etc. Sådana människor existerar inte i Sverige. Titta på detta tal av Julie Green. Vi står just nu inför en omvälvning i USA - en tipping point. Och jag tror faktiskt att FBIs intrång hos Trump är den tändande gnistan. Det finns jättemånga fina videor av henne. Hon har bara poppat upp just nu, precis i rättan tid:
https://www.youtube.com/watch?v=RnqkLFYHhao&t=12s
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.