11 augusti 2022

Vad Pfizer inte berättade för dig

eftersom de stoppade djurförsöken när djuren började dö;

"Follow the science" har alla västerländska politiker som skanderar i körer, som är föremål för globalisternas order. Här är en australisk politiker som verkligen har bekantat sig med vetenskapen kring mRNA -vaccinerna, senator Gerard Rennick från Queensland. 

Min tippare skriver "Det här är väldigt sciency. Håll fast vid det dock. Poängen är väldigt tydlig." Det är dock förståeligt om du kan koncentrera dig i tio minuter. Man skulle vilja höra en politiker i riksdagen visa ett liknande allvar i en så allvarlig fråga som berör så många människors liv.Samtidigt hänvisar Dr Robert Malone idag till denna artikel – Turbo Cancer – om forskaren Ute Krüger från Lund, som jag nämnt två gånger nyligen. Den innehåller en varning till alla dessa politiker som är Big Pharmas plug-in-the-gutter-pojkar just nu:

Det första steget för att lösa alla problem är att erkänna att det finns ett problem. Vi har ett enormt problem, och för att börja lösa det måste det erkännas. Det är dags att börja pressa läkare att säga ifrån. Varje läkare som är tillräckligt medveten för att förstå att något är avstängt måste börja ta itu med problemet. En ytterligare motivation kan vara pressen att veta att allt är på väg att sprängas, och de vill inte stå på fel sida av linjen när det gör det.  Turbo Cancer.

 Se även idag: Robert Malone: COVID-19-vacciner hindrar immunsystemet, leder till allvarligare sjukdom

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.