18 augusti 2022

Varför tas Kaukasier bort från Reklamen ?

 Reklamfilmer tar upp 27 % av kommersiell tv-skärmtid och är den huvudsakliga inkomstkällan för TV- och radiostationer. I de flesta fall visas annonser på alla kanaler samtidigt, så försök inte byta kanal, det kommer att finnas reklam på andra ställen också. Numera har de också tagit över Internet.
För ekonomiskt stöd måste webbplatser visa annonser på sina sidor, den största andelen tillhandahålls och kontrolleras av Google. Vi blir överösta av annonser, de stör texten och YouTube, på de mest olämpliga ställena stör de filmer, föreläsningar och konserter och avbryter musikframträdanden. Det går inte att undgå reklam, vi har vant oss vid det, och de blir nästan lika mycket en del av våra liv som mat, toaletter och sömn.

I USA idag är den vita befolkningen 57,8% ( latinamerikaner inte inkluderade).   I det verkliga livet är kaukasier fortfarande i majoritet, men nu på TV och Internet sopas de under mattan som skräp. 

Svarta utgör 14 % av USA:s befolkning men förekommer i 50 % av reklamfilmerna. Vita aktörer verkar nu främja sjukförsäkring, guld, lån och vissa mediciner. Dessutom, om en vit person dyker upp i en reklam, är han/hon vanligtvis gammal, sjuk, ett missfoster eller åtminstone ett bihang till en svart partner. Om det finns en läkare på skärmen är han vanligtvis svart, medan patienten vanligtvis är vit. Kaukasiska unga män förekommer i endast 4% av reklamfilmerna! Om några utomjordingar började studera planetens befolkning genom vår TV-reklam så skulle de få en något förvrängd bild av amerikaner, för att uttrycka det milt.

Så varför ignorerar annonsörer de långvariga reglerna för marknadsföring och fyller på bekostnad av sina egna ekonomiska intressen mediautrymmet med innehåll som tränger undan och försämrar dess största marknadsgrupp? Svaret är enkelt. Kärnan i detta nonsens är politisk korrekthet i en form som även en Orwell inte kunde ha förutsett. Företagsledare gör sig besvär att offentligt visa sin överensstämmelse med den universella "mångfalden" och "kritiska rasteorin" (CRT), och kräver att den vita mannen ska beskyllas för alla synder man kan tänka sig. Man ersätter  forntida, sedan länge försvunnet förtryck av svarta med verkligt förtryck av vita, överkompenserar och planterar rasism i motsatt riktning.

Läs mera här!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.