10 augusti 2022

Västvärldens korrupta politiker, sjukvård och media

 


Från Snaphanen, där länkarna finns! 

 En övertygande kanadensisk dokumentär som hade premiär för några dagar sedan. En av skådespelarna säger: "Det som är bra med en annars tragisk situation är att Covid-19-vaccinerna har gett oss en inblick i graden av korruption i västvärlden inom politik, media och sjukvård." 

 Kanske den viktigaste sammanfattande dokumentären i ämnet. Titta på den om du vill veta varför danska politiker, chefredaktörer och hälsochefer också ska vara i en rättssal. Det är hårda ord, men efter nästan två år råder det ingen tvekan längre. Det här är långt, mycket värre än mordet på 19 miljoner minkar. 

Hur många har köpts allt från Joe Biden, Justin Trudeau och Jacinda Adern till Ursula von der Leyen, Boris Johnson och Mette Frederiksen? Hur många köps av den skrupelfria läkemedelsindustrin som inte har några hämningar när det gäller att ta människoliv för att tjäna pengar? Många kommer inte att vakna förrän de har skadats (Dr. Charles Hoffe)

 Även i det danska folketinget, där en majoritet av ledamöterna har någon koppling till Världsekonomiskt forum? (förstorad bild) Och media – varför döljer alla danska medier farorna med vaccinerna i detta sena skede, när alla som vill lätt kan försäkra sig om dem? Var inte historiens värsta medicinska experiment ett självklart ämne för någon riktig journalist i vad de kallar "kvalitetsmedia?" Det finns journalistik och propaganda och 18 000 danska journalister har valt att vara propagandister. Vilka är deras riktiga arbetsgivare? 

Men kunde det städas upp hade alla skador och dödsfall haft någon betydelse. Just nu är det självgoda väst en lika korrupt plats på planeten som den värsta, och det finns praktiskt taget ingen som kastar ljus över den annat än fria växlare som undertecknad och offrens anhöriga. Till och med läkarna är tysta. 

Om du fortfarande tror på propagandan från de nämnda institutionerna och personerna är det nu dags att komma ur din illusion innan de börjar med mördarsprutorna igen efter sommarlovet. Då kommer du att höra att en ny version av Covid fyller sjukhusen, där sanningen kommer att vara att det är de vaccinskadade som gör det såväl som de vaccinerade som lättare får Covid-19 och dör av det. De korrumperade medierna kommer att få tusentals fler danskar att spela rysk roulette med sina liv: Vaccindödsfall fler än Covid-dödsfall i amerikanska hushåll, bekräftar två nya undersökningar. 

 Det är för lite och det är för sent: Danmark avslutar Covid-vaccinationer för alla som är 18 år eller yngre.

 Oinformerat samtycke: Intervju med regissör och producent

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.